Second opinion scheiden en geldzaken?

geld en scheiden

U zit in scheidingstraject elders en u wilt weten of u op de goede weg bent? Wordt u geholpen en geadviseerd door een andere echtscheidingsprofessional en heeft u behoefte aan een second opinion?

Of is uw huidige scheidingsadviseur juist geen gecertificeerd echtscheidingsspecialist?

Heeft u twijfels of aanvullende vragen?


Neem gerust contact op >>

Soms is het prettig en vooral ook verstandig om advies te vragen waarbij alleen naar uw belang wordt gekeken door een erkend financieel echtscheidingsspecialist. Deze kan ook de juridische, procedurele en fiscale zaken voor u opnieuw bekijken.

Second opinion veelgevraagd bij scheiden en geldzaken

Geld en Scheiden werkt niet alleen samen met professionals, maar geeft ook regelmatig advies aan niet gespecialiseerde advocaten (denk aan arbeidsadvocaten die ook een ‘beetje’ echtscheiding doen) of financieel planners die andere specialisaties hebben, notarissen en accountants en hypotheekadviseurs.

Ook kan Geld en Scheiden voor u het convenant opstellen of beoordelen en de gerechtelijke procedure in gang laten zetten en afwikkelen.

Ook second opinion mogelijk op deelgebied scheiding

U kunt ook een eenmalige second opinion vragen over een specifieke vraag. Ook is het mogelijk op de achtergrond regelmatig advies op deelgebieden te krijgen om de adviezen van uw huidige adviseer samen te evalueren.

De register financieel echtscheidingsadviseur van Geld en Scheiden toetst de voorstellen aan de wet, de alimentatienormen en uw behoeften.

Second opinion alimentatieberekening

Stel u heeft vragen over de gemaakte alimentatieberekening. Of het nu kinderalimentatie of partneralimentatie is. U kunt Geld en Scheiden dan vragen u een deskundig second opinion oordeel te geven over deze berekening.

Second opinion echtscheidingsconvenant

Een goed opgesteld echtscheidingsconvenant voorkomt wij zoveel onverwachte of onaangename verrassingen. Voor nu en in de toekomst. Een convenant dat star naar de toekomst is opgesteld, leidt vrijwel altijd later tot conflicten. Laat gerust door Geld en Scheiden via een second opinion bekijken of uw convenant goed en zinvol is opgesteld.

De vastgelegde afspraken in het convenant over geldzaken, kunnen soms onverwachte fiscale consequenties hebben.

De register financieel echtscheidingsadviseur van Geld en Scheiden toetst de voorstellen ook hier weer aan de fiscale wetgeving om geldproblemen achteraf (met elkaar en de fiscus) te voorkomen.